Ondanks alle maatregelen hebben we Kerst 2021 toch nog gezamenlijk kunnen vieren bij TestCoders. Woensdag 15 december waren 10 collega’s (negatief getest) op kantoor tijdens onze 3e innovatiedag van dit jaar, de andere helft beleefde deze dag vanuit huis. Met een heerlijke lunch en een gezamenlijke Kerstquiz waar ook de thuisblijvers aan meededen, hebben terug kunnen kijken op een in vele opzichten geslaagd 2021.

Daarnaast hebben we afgelopen zaterdag (net als vorig jaar) het ‘Kerstdiner in eigen huis’ gevierd in Midden en Noord. Iedereen ontving €100 om met partner/goede vriend/gezin/andere familieleden een heerlijk diner thuis te laten bezorgen. Afgaande op de vele foto’s van culinaire hoogstandjes in de groepsapp hebben we flink wat fijnproevers in huis en hebben we de locale restaurants hiermee een klein beetje geholpen.

Tenslotte ga ik deze week op pad om bij alle collega’s en hun partners een kerstpakket en cadeautjes thuis te bezorgen. De CO2-uitstoot van deze en alle andere ritjes die we dit jaar gezamenlijk hebben gemaakt, compenseren we ruimschoots met het aanplanten van 400 bomen via Trees for All.

Ik ben blij en dankbaar dat we op deze manier toch nog gezamenlijk op een verantwoorde manier de Kerstsfeer hebben kunnen beleven en we de collega’s binnen TestCoders de waardering kunnen geven die ze verdienen. Fijne feestdagen!