• TESTCODERS MIDDEN (UTRECHT)

  • TESTCODERS NOORD (GRONINGEN)

TestCoders Midden bestaat sinds 1 juni 2017 en is gevestigd in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Ons kantoor kijkt uit op de historische fabriekshal die na de renovatie in 2015 als evenementenlocatie in gebruik is. Hier worden regelmatig conferenties, festivals, bedrijfsfeesten en theatervoorstellingen georganiseerd.

We delen onze studio met een paar andere gespecialiseerde tech-bedrijven. Het is een mooie ruimte in dezelfde industriële stijl als de fabriekshal, maar wel van alle gemakken voorzien. Dus inclusief een pooltafel (met TestCoders logo op het laken), tafelvoetbal, racesimulator en een goed gevulde koelkast. Onze mensen komen hier graag naar toe voor teammeetings, kennissessies, innovatiedagen of trainingen die we organiseren. Er zijn voldoende flexplekken om voor onze klanten te werken en tegelijkertijd ook contact met je eigen collega’s te hebben..

TestCoders Noord bestaat sinds 1 februari 2021 en is per 1 september te vinden in de Mediacentrale in Groningen. In de voormalige energiecentrale werken allerlei bedrijven die actief zijn in media, marketing en IT. Met deze vestiging in de Mediacentrale kunnen onze Noordelijke collega’s op een inspirerende locatie werken en vergaderen. Naast onze kantoorruimte maken we regelmatig gebruik van de vergaderruimtes, die allen het thema “energie” hebben. Hier organiseren we onze teammeetings, kennissessies, innovatiedagen en/of trainingen.

Voor ontspanning maken we graag gebruik van de padelbaan in de centrale hal, of kom met ons een potje tafeltennissen! Toe aan wat groen? Je bent zo bij het Sterrebos voor een wandeling. Ook zit de Jumbo om de hoek mocht je nog wat boodschappen nodig hebben.

Ons kantoor ligt op het Helperpark aan de ring van Groningen. Je bereikt ons gemakkelijk met het openbaar vervoer, met Station Europapark voor de deur. Je kunt voor de deur parkeren.

Martijn - Directeur Midden

Martijn Rijsdijk (1972) is directeur, (test)baas, regelneef en koersbepaler. Hij is al sinds eind jaren ’90 actief in het testvak, dus een liefhebber pur sang. Kan zelf niet (meer) automatiseren, maar kan zich volledig vinden in het ‘automate everything’ principe en is daarmee een TestCoder in hart en nieren.

In zijn vrije tijd maakt hij graag tochten op racefiets en mountainbike, doet hij mee aan pub- en popquizen en maakt hij graag avontuurlijke reizen met Rachel en zijn 2 puberdochters. Voor een potje poolbiljart op kantoor kun je hem wakker maken (maar hou rekening met een nederlaag, hij oefent nogal vaak). Samen met Marytha zorgt hij ervoor dat alles bij TestCoders Midden soepel loopt en met Michel bouwt hij aan de nieuwe club in Noord.

Michel - Directeur Noord

Michel Hartog (1989) is directeur van TestCoders Noord. Geboren als Assenaar, maar tegenwoordig is hij een echte “stadjer”. Zijn affiniteit met het testvak heeft hij bij verschillende toonaangevende bedrijven gekregen, zowel in de technische als commerciële/management hoek.

Als het lekker weer is, kun je Michel op z’n motor vinden of op een terras met z’n vrouw Ilona en zoon Quinn. En anders staat hij op de squashbaan, basketbalveld of is hij aan het gamen met vrienden. Michel leest graag over wetenschap & technologie. Naast het testvak is hij bijvoorbeeld geïnteresseerd in blockchain technologie, duurzaamheid & gadgets.

Marytha - Office Manager

Marytha Vos (1977) mag zich sinds oktober 2019 Office Manager van TestCoders noemen. Bij TestCoders voelde zij gelijk een klik; het is een jong en vooruitstrevend bedrijf. Achter de schermen vindt ze het leuk om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt en ondersteunt ze Martijn en Michel door diverse werkzaamheden uit handen te nemen. Een TestCoder die iets nodig heeft belt Marytha en voor je het weet is het geregeld. Voor haar functie is het handig dat ze goed en snel kan schakelen tussen verschillende taken. Verder kan ze goed haar creativiteit kwijt, bijvoorbeeld door het organiseren van het weekend weg met medewerkers en partners, de jaarlijkse zomer BBQ en nog veel meer. In haar vrije tijd houdt ze ervan om er op uit te trekken met manlief en haar 3 kinderen.