ONS DNA

Wat kenmerkt TestCoders?

0 Teamleden
0 Skipistes onveilig gemaakt
0+ Regels testcode geschreven

Versnellers

Onze klanten streven naar Continuous Delivery, een cyclus waarin software van hoge kwaliteit continu en zonder vertraging kan worden aangepast aan veranderende wensen. Om aan dat ideaal te voldoen is het nodig om steeds verder te versnellen, zonder kwaliteit in te leveren. TestCoders zijn versnellers. Wij leveren supersnelle feedback op iedere nieuwe feature of wijziging in de software door testen slim te automatiseren en te integreren in release pipelines.

Kennisdelers

TestCoders zijn dol op nieuwe technologie en tools. Maar nieuw is niet altijd beter, dus we onderzoeken hier graag de voor- en nadelen van. Bijvoorbeeld tijdens onze innovatiedagen. De uitkomsten delen we met elkaar, net zoals de praktijkervaringen bij onze klanten. De belangrijkste reden om een TestCoder te worden, is namelijk om beter te worden in datgene wat we graag doen. En natuurlijk delen we dat ook graag met vakgenoten uit andere organisaties, met name tijdens onze MeetUp sessies.

Pleziermakers

Doen wat je graag doet, is waar we naar streven. Bij TestCoders mag je daarom zelf je opdracht uitkiezen. We gaan ook regelmatig naar conferenties in binnen- en buitenland en blijven daar na afloop graag nog even hangen voor wat sightseeing. En onze collega’s (die je allemaal kent omdat we nooit groter zullen worden dan 25 man/vrouw) en partners verrassen we zeer regelmatig met de jaarlijkse ski-trip naar Oostenrijk, BBQ en weekend weg en andere fun-activiteiten (bijv. mountainbiken, wijnproeverij, escape room). En blijere collega’s zorgen voor zeer tevreden klanten.