Kennisdeling

TestCoders zijn kennisdelers. Omdat wij een club zijn die zich voor 100% richt op (test)automatisering, is het niet moeilijk om onderwerpen te vinden die we allemaal interessant vinden. Kennis delen we veelvuldig onderling, tijdens kennissessies, onze jaarlijkse innovatiedagen en via onze Slack kanalen. Maar we openen onze deuren ook graag voor testautomatiseerders van buiten onze organisatie. Al jarenlang organiseren we meetups, presentaties en workshops die worden bezocht door de leden die zich hebben aangesloten bij één van onze meetup groepen. We doen dit bij voorkeur op onze locaties in Utrecht en Groningen, waar het voor en na de sessies ook altijd erg gezellig is. in 2022 zijn we ook van start gegaan met het verzorgen van een Cypress training. Op deze pagina vind je meer informatie over deze training en onze meetups.

Training 'Automated end-to-end testing with Cypress.io'

In samenwerking met OpenValue biedt TestCoders de training ‘Automated end-to-end testing with Cypress.io’ aan. Deze training duurt 4 uur en kan zowel op onze trainingslocatie als in-house worden gegeven.

Cypress belooft ‘snel, eenvoudig en betrouwbaar testen voor alles wat in een browser draait’ en is een aantrekkelijk alternatief voor het testen met Selenium. In deze training kun je dit zelf ervaren. Onze trainer Ewald Verhoeven geeft verschillende praktische voorbeelden hoe je Cypress kunt inzetten om software geautomatiseerd te testen. Daarnaast gaan de deelnemers zelf aan de slag met deze tool en is er ruimte voor vragen.

Meer weten? Kijk hier voor meer informatie over deze training of neem contact met ons op.